Contact

VisAdvies Projects

Neem contact met ons op

Voor meer informatie over de dienstverlening van VisAdvies of andere vragen op het gebied van visstandbeheer en ecologisch evenwicht in wateren kunt u contact met ons opnemen via onderstaande gegevens
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

E-mail

Stuur ons voor algemene vragen een e-mail en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.
info@visadvies.nl

Telefoon

VisAdvies is een onafhankelijk onderzoeks- en adviesbureau. Neem vandaag nog contact met ons op.
+31614507181

Locatie

Archimedesbaan 12-7 3439 ME Nieuwegein
Postbus, 2744 3430 GC, Nieuwegein
Openen op Google Maps

FAQs

Als u de antwoorden die u zoekt niet kunt vinden, neem dan gerust contact met ons op.
Contact

Kan VisAdvies mij helpen met het ontwerpen van een vispassage?

Ja, VisAdvies kan u van A tot Z helpen bij het ontwerpen van een vispassage.

Vissen jullie ook wateren af?

VisAdvies heeft in het verleden verschillende wateren afgevist. VisAdvies beschikt over de juiste ervaring, kennis en materialen om uw water snel en effectief visvrij te maken. Daarnaast kunnen wij ook specifieke soorten wegvangen. De gevangen vissen kunnen veilig en visvriendelijk getransporteerd worden naar een andere leefomgeving. De uitvoering van de werkzaamheden is veelal maatwerk en wordt altijd in overleg met de opdrachtgever bepaald.

Welke mogelijkheden biedt VisAdviesAMF mij op het gebied van PIT telemetrie data?

VisAdviesAMF is een dataplatform waar alle PIT telemetrie verzameld wordt. Het voordeel van de AMF is dat alle ruwe data al verwerkt is en dat uw data elke dag veiliggesteld wordt. Dit doen wij door externe internet modules aan de readers te koppelen, die dagelijks de data verzamelen en verzenden naar onze cloud. Als klant zijnde heeft u toegang tot uw stations en kan uw in realtime uw data bekijken. Hierdoor hoeft u niet meer naar uw readers om deze uit te lezen. Daarnaast genereerd de AMf enkele grafieken, waardoor de resultaten meteen worden gevisualiseerd. Kijk voor meer informatie op www.visadviesamf.nl of neem contact met ons op.

Wat beidt PIT telemetrie op het gebeid van ecologisch onderzoek?

In het geval van ecologische monitoring gebruikt VisAdvies de technologie om individuele vissen die we volgen te identificeren, om hun bewegingen te begrijpen en zo de populatiedynamiek van een bepaalde groep vissen binnen een bepaald systeem te helpen ontrafelen. Zoals eerder aangegeven is dit ook mogelijk bij andere diersoorten.

Kan je alleen vissen monitoren met PIT telemetrie?

Nee, je kan veel verschillende diersoorten monitoren met PIT telemetrie. VisAdvies is gespecialiseerd in het bouwen van PIT systemen en kan ook assisteren bij niet vis gerelateerd onderzoek waar PIT ingezet wordt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan onderzoek naar de verspreiding van kreeften, nestkast gebruik van vleermuizen of vogels. Daarnaast worden PIT tags ook gebruik om huisdieren te identificeren.